Sembla estrany un pastís de pera,
no?, almenys nosaltres a casa, sempre la costum és fer el pastís de poma... i
com que tenia moltes peres conference, vaig decidir fer-ne un....
La recepta la vaig trobar a la xarxa en una
web que es diu "CHEF DE LUJO" i la veritat que va sortir boíisiiiima!!!
INGREDIENTS
3 peres conference
75 gr. de
mantega
1 sobre de
llevat
2 ous
50 ml. de
rom
1/2 litre
de llet
150 gr. de
sucre
100 gr. de
farina
sucre
moreno
granet
d'ametlla
PREPARACIÓ
Primer
de tot, separem els rovells i clares d’ou,
aquestes últimes les muntem ben muntades i reservem.
En
un bol posem el sucre , la farina el llevat, i els rovells i una mica de llet
freda i remenen. Mentre en un pot fiquem a escalfar la resta de llet amb la mantega fins que
aquesta es desfaci i deixem reposar. Quan està tèbia l'afegim al bol de pasta i
tornem a remenar fins que tot estigui ben barrejat. Tot seguit, hi afegim les
clares muntades molt a poc a poc i amb una espàtula de sóta cap a dalt a fi que
no baixin.
Suquem
un motlle amb mantega perquè no s'enganxi la massa i hi tirem la barreja, anem cobrint la superfície amb la pera pelada
i tallada a làmines i que quedin bé, tirem sucre moreno o del normal per sobre
i una mica de granet d'ametlla, això és optatiu.
Posarem al
forn escalfat prèviament a 180ºC uns 30 minuts o que es tigui cuit, fent la
prova de l'escuradents.
Quin pastís!!!! la pera és de les meves preferides.
ResponEliminapetons.