14 d’oct. 2014

PASTÍS DE PERA






Sembla estrany un pastís de pera, no?, almenys nosaltres a casa, sempre la costum és fer el pastís de poma... i com que tenia moltes peres conference, vaig decidir fer-ne un....


La recepta la vaig trobar a la xarxa en una web que es diu "CHEF DE LUJO" i la veritat que va sortir boíisiiiima!!!





INGREDIENTS


3 peres conference

75 gr. de mantega

1 sobre de llevat

2 ous

50 ml. de rom

1/2 litre de llet

150 gr. de sucre

100 gr. de farina

sucre moreno

granet d'ametlla



PREPARACIÓ



Primer de tot,  separem els rovells i clares d’ou, aquestes últimes les muntem ben muntades i reservem.


En un bol posem el sucre , la farina el llevat, i els rovells i una mica de llet freda i remenen. Mentre en un pot fiquem a escalfar  la resta de llet amb la mantega fins que aquesta es desfaci i deixem reposar. Quan està tèbia l'afegim al bol de pasta i tornem a remenar fins que tot estigui ben barrejat. Tot seguit, hi afegim les clares muntades molt a poc a poc i amb una espàtula de sóta cap a dalt a fi que no baixin.


Suquem un motlle amb mantega perquè no s'enganxi la massa i hi tirem la barreja,  anem cobrint la superfície amb la pera pelada i tallada a làmines i que quedin bé, tirem sucre moreno o del normal per sobre i una mica de granet d'ametlla, això és optatiu.


Posarem al forn escalfat prèviament a 180ºC uns 30 minuts o que es tigui cuit, fent la prova de l'escuradents.







1 comentari:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!