Ja feia
temps que volia quelcom fàcil i ràpid per acompanyar el cafè de final d’un
dinar, i buscant vaig trobar el bloc: "TENGO UN HORNO Y SE COMO USARLO" que em va donar aquesta idea i que tal i com diu el nom... i mai més ben
dit: ÉS UNA DELÍCIA!!!.
INGREDIENTS
125 g. de
xocolata de cobertura
150 g. d'ametlla crua triturada
150 g. de
sucre pols
2 clares
d'ou
1
culleradeta d'extracte de vainilla
PREPARACIÓ
Posem el
forn a escalfar a 180º
En una
cassola desfem la xocolata a foc molt lent, vigilant no s'enganxi, quan ja és
desfeta afegim l'ametlla i barregem ben bé, tot seguit, tirem les clares sense
batre barregem i tirem el sucre, la vainilla i remenem fins que tot és
integrat. Posem sobre una safata de forn una mica de paper per a forn i fem muntets tots iguals de pasta
i enfornem 10 minuts.
Semblen molt bones! Em recorden a unes que faig amb ametlla però sense cacau, i queden molt lleugeres i cruixents! Me les apunto, que les faré! Petons
ResponEliminaA veure si tinc temps de fer-les aquest finde! Qué bones que han de ser! Petons!
ResponEliminaQuina bona pinta| Han d'estar molt bones.
ResponEliminaPetons