Un aperitiu molt bo, per començar
aquets àpats d'estiu informals quan ens reunim amb amics i familiars. Perfecte
perquè es pot deixar gran part fet i nomes muntar-ho l’últim moment.
INGREDIENTS
100 gr. de
tomàquet sec amb oli
150 gr. de
formatge de cabra en rul·lo
1 ou dur
4 fulles
d'alfàbrega
2
cullerades d'oli
sal pebre
pa de
motlle integral
PREPARACIÓ
Agafem
els tomàquets amb una mica del seu oli i l'ou dur i ho triturem tot junt amb la
batedora i reservem. Tot seguit xafem el formatge de cabra sense la capa de
sobre i hi tirem les dos cullerades d'oli, una mica de sal i pebre i les fulles
de alfàbrega trinxades petites i ho reservem tot a la nevera.
A
l’últim moment torrem el pa, fet a la mida que vulguem i el suquem amb la
barreja del tomàquet i posem a sobre una mica de formatge marinat i ja ho
tenim.
hummmmmmmmmmmm que bo
ResponEliminajajaajaj... siiii boníssim!!!
Elimina;)
Petonets
Per què no els presentes al Memòries d'aquest mes...que va de tapes??? Aquestes llesquetes en són una de ben bona! Petons!
ResponEliminaMolt bona idea!!!
EliminaAra mateix ho faré!!!
Gracies
Petonets
Quina bona idea, sembla deliciós! petons
ResponEliminaSi.. prova-ho!, ja veuràs que bo que és!!
Elimina:)
Petonets
Em recorda la bruscheta siciliana. Sembla boníssima!
ResponEliminaDoncs no sé això de la buscheta siciliana... ho hauré de mirar!!! ;)
EliminaGràcies
Petonets
Una tapa boníssima!!
ResponEliminaquina tapa més bona noies!!! apuntadíssima. Petonets i gràcies per participar.
ResponElimina