La
paraula BUNDT CAKE és per la forma que
li dona aquet motlle en concret, era una forma que sempre m'havia cridat
l'atenció ... no el trobeu molt majestuós?
La
elaboració és la senzilla del bescuit de iogurt, però només amb el toc de cacau
i la forma.... ens queda un berenar i/o esmorzar boníssim i espectacular!
Amb
aquest dolç bundt cake ens acomiadem fins al setembre i així us desitgem un BON
ESTIU I MOLT BONES VACANCES.
Ens retrobem al setembre!!!
INGREDIENTS
1 iogurt natural
una mida de iogurt d'oli
2 mides de iogurt de sucre
3 mides de iogurt de farina
tres ous
1 culleradeta de extracte de vainilla
2 cullerades de cacau en pols
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180ºC
En un bol hi tirem el iogurt, i agafant
com a mida el seu recipient anem barrejant els altres ingredients menys el
cacau, quan és tot ben ajuntat, separem la meitat de massa en un altre bol i tot
seguit, hi barregem en aquesta el cacau. Seguidament agafem aquest motlle i hi
tirem primer la meitat de massa sense cacau i tot seguit, la meitat de la de
cacau, continuem així fins acabar les masses. Posem al forn 30 minuts, comprovant i ja tenim berenar!
que boooooooooooooooo
ResponEliminaEs una meravella!! que bo ha d'estar.
ResponEliminaBon estiu!!
I tan boníssim! Bon estiu per tu també! Petons!
ResponElimina