Uns entrants o un sopar ben senzill a la vegada que molt bo, ja que la combina d'espinacs i formatge de cabra és una aposta segura.
Si els fem més petitets, també ens servirien per un aperitiu deliciós.
INGREDIENTS
1 paquet de pasta brick
1/2 kg. d'espinacs
1 rul·lo de formatge de cabra
uns quants pinyons
el rovell d'un ou
oli
sal
mantega
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180ºC.
Preparem els espinacs ben nets i els tirem a una paella amb 3
cullerades d'oli, veureu que ells sols van minvant, tot seguit afegim sal i
els anem remenant, i hi tirem uns quants pinyons i deixem que es coguin
del tot. Seguidament, agafem dos làmines de pasta brick, fonem la
mantega al microones, i amb aquesta mantega sucarem amb un pinzell cada
fulla de pasta brick. Les
ajuntem i en fem quatre quadres. Al mig, hi posem una cullerada dels espinacs
amb pinyons i una rodanxa de formatge i els anem o bé enrotllant o fent
paquets. Ara pintem la superfície amb el rovell d'ou i els posem al forn uns 10
minuts o que vegeu que són daurats.
bonissimssssssssssssssss
ResponEliminaMolt cruixents i bons , si,sis,si!!!
EliminaGracies
Qué ricos. Crujientes y sabrosos. Un abrazo, Clara.
ResponEliminariquisiiimos
EliminaGracias, un abrazo tambien.