8 de maig 2015

PAQUETS D'ESPINACS I FORMATGE DE CABRA



  
Uns entrants o un sopar ben senzill a la vegada que molt bo, ja que la  combina d'espinacs i formatge de cabra és una aposta segura.

Si els fem més petitets, també ens servirien per un aperitiu deliciós.



INGREDIENTS 

1 paquet de pasta brick
1/2 kg. d'espinacs
1 rul·lo de formatge de cabra
uns quants  pinyons
el rovell d'un ou
oli
sal
mantega
   

PREPARACIÓ

 

Escalfem el forn a 180ºC.

Preparem els espinacs ben nets i els tirem a una paella amb 3 cullerades d'oli, veureu que ells sols van minvant, tot seguit afegim sal i els  anem remenant, i hi tirem uns quants pinyons i deixem que es coguin del tot. Seguidament, agafem dos làmines de pasta brick,  fonem  la mantega al microones, i amb aquesta mantega sucarem amb un pinzell  cada fulla de pasta brick. Les ajuntem i en fem quatre quadres. Al mig, hi posem una cullerada dels espinacs amb pinyons i una rodanxa de formatge i els anem o bé enrotllant o fent paquets. Ara pintem la superfície amb el rovell d'ou i els posem al forn uns 10 minuts o que vegeu que són daurats.




4 comentaris:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!