A vegades la vida se'ns complica una mica i ens obliga a parar, assossegar-nos i com avui, tornar a començar. Intentarem anar publicant totes aquestes receptes que ens fan gaudir fent-les, menjant-les i compartir-les amb vosaltres.
Aquestes galetes, de vista potser no en tenen, però son molt bones, cruixents i saludables.
La civada va bé per combatre el colesterol i
ens aporta molta fibra, i amb un tè o Cafè son boníiiissimes.
INGREDIENTS
100 gr. de mantega
100 gr. de mantega
100 gr. de farina
200 gr. de civada
200 gr. de civada
50 gr. de sucre moreno
1/2 culleradeta de llevat
1 ou
1 rovell
(per pintar-les)
1 polsim de sal
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180º
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180º
En un bol hi posem la mantega a trossets i
afegim la farina passada per un colador, el llevat, la sal i el sucre i ho
barregem ben barrejat fins que tot estigui integrat. Tot seguit, afegim la civada i l'
ou i anem amassant fins que tot estigui junt i fem una bola, la tapem amb
paper film i la deixem una hora a la nevera.
Passat aquest temps, agafem la bola i anem fen
boletes petites, les col·loquem en una llauna de forn i aixafem una mica cada
boleta, les posem ben separades i pintem amb el rovell d'ou batut , posem al
forn uns 15 minuts o que es vegin torradetes.
hummmmmmmmm bonissimas
ResponEliminaM'encanta la civada, les provaré de fer quan tingui temps, gràcies!
ResponEliminaPtons
Anna
Están muy ricas, doy fe de ello.
ResponEliminaBs
Bona tornada !
ResponEliminaJa trobavam a faltar aquestes receptes tant saludables.
Ptons.
Unes galetes amb molt de sabor, i ben sanes!
ResponElimina