Un altre pastis de formatge, encara
que aquest és més com un flam, però
nomes per lo fàcil i bo que és, ja convida a fer-lo.
No té cap ni una dificultat, només t’has
d’esperar a què es refredi i qualli, però pel demès fàcil, fàcil i fàcil a la
vegada que boníssim.
INGREDIENTS
1/2 l. de
nata
1/2 l. de
llet
1 terrina
de mascarpone de 250 gr.
4
cullerades de sucre
ratlladura
de llimona
1 culleradeta
de sucre vainilla
2 sobres de
quallada Royal
caramel
líquid Royal
PREPARACIÓ
Fem
arrencar el bull a la llet i la nata amb la ratlladura de llimona i el sucre
vainilla, quan arrenqui el bull, hi tirem els dos sobres de quallada i el
mascarpone, remenem be que es desfacin i deixem uns dos minuts més al foc.
Posem al
fons d’un motlle el caramel líquid que cobreixi tot i hi tirem el preparat de
llet, posem a la nevera perquè qualli. Millor un dia per l'altre.
Podem
acompanyar de qualsevol fruita o melmelada.
Fàcil, bonic i segur que molt bo...el mascarpone és un dels meus formatges crema preferits! Petonarros!
ResponEliminaÉS d´aquells que no han de fallar un cop a la vida a taula! es veu deliciós.
ResponEliminaUmm, que bo.
ResponEliminaUn peto
Quin goig! A més és fàcil i deliciós. Als meus fills els encanta aquesta recepta.
ResponEliminaEl Racó de la Cuina
http://racodelacuina.blogspot.com.es/