22 de nov. 2014

PASTÍS RÀPID DE MASCARPONE






Un altre pastis de formatge, encara que aquest és més com un flam,  però nomes per lo fàcil i bo que és, ja convida a fer-lo.
No té cap ni una dificultat, només t’has d’esperar a què es refredi i qualli, però pel demès fàcil, fàcil i fàcil a la vegada que boníssim.

INGREDIENTS
 
1/2 l. de nata
1/2 l. de llet
1 terrina de mascarpone de 250 gr.
4 cullerades de sucre
ratlladura de llimona
1 culleradeta de sucre vainilla
2 sobres de quallada Royal
caramel líquid Royal

PREPARACIÓ

Fem arrencar el bull a la llet i la nata amb la ratlladura de llimona i el sucre vainilla, quan arrenqui el bull, hi tirem els dos sobres de quallada i el mascarpone, remenem be que es desfacin i deixem uns dos minuts més al foc.
Posem al fons d’un motlle el caramel líquid que cobreixi tot i hi tirem el preparat de llet, posem a la nevera perquè qualli. Millor un dia per l'altre.
Podem acompanyar de qualsevol fruita o melmelada.





4 comentaris:

  1. Fàcil, bonic i segur que molt bo...el mascarpone és un dels meus formatges crema preferits! Petonarros!

    ResponElimina
  2. ÉS d´aquells que no han de fallar un cop a la vida a taula! es veu deliciós.

    ResponElimina
  3. Quin goig! A més és fàcil i deliciós. Als meus fills els encanta aquesta recepta.

    El Racó de la Cuina
    http://racodelacuina.blogspot.com.es/

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!