Aquesta recepta és una ‘còpia’ dels
farcellets que ella cuinava…. Dic còpia, perquè sincerament la pasta, jo la faig
amb pasta de full i ella elaborava la pasta, la preparava amb farina, mantega,
llet, etc… Com podeu imaginar-vos, jo soc més còmode i no vull tanta feina...
però si que us puc dir que el resultat també surt molt bo!. Això sí, és un
menjar fort, però sempre va bé i es un bon àpat per celebrar amb amics… senzill
i bo!.
INGREDIENTS (2 persones)
1 làmina de pasta de full congelada o refrigerada
1 botifarra negra
Formatge de cabra
Ceba
1 ou
PREPARACIÓ
S’escalfa el forn a 200ºC.
Tallem la botifarra negra a trossets, l’esmicolem i
la fregim en una paella, quan ja està cuita, la reservem i amb el mateix oli de
la botifarra, hi fregim la ceba fins que estigui daurada.
Mentrestant damunt de paper vegetal, s’estira la
pasta de full, i hi afegim la botifarra negra, la ceba i trossets de formatge
de cabra. Fem els farcellets i pintem la superfície d’aquests amb el rovell d’ou.
Preparem una safata de forn sucada amb
mantega i farina i es posen els farcellets uns 20 minuts al forn fins que
estiguin rossos.
Amb aquesta combinació han d'estar boníssims aquests farcellets!
ResponEliminaLa cuina de les avies és boníssima! està molt bé que intetem recuperar-ne les receptes!
ptns!
Quina gana em fan venir aquestes fotos !!! i mira que és només mitja tarda. Quina bona pinta. Aquesta recepta fa molt bona presència. Una abraçada.
ResponEliminaOh.... estos bocaditos tienen que ser un vicio!!
ResponElimina