Ara al hivern a vegades pensem en plats que ens
reconfortin i, que ens retornin després de passar una estoneta de fred. Aquesta
sopa la coneix tothom però és un plat
tant nostre que també es bo recordar-lo de tant en tant.
A part
que la farigola és un bon desinfectant de l’organisme el que afegeix un plus a l’àpat.
I que carai !!! ens agraden molt , ah!! i econòmic, je,je,je..
INGREDIENTS
1 litre i 1/4 d’aigua
1 cullerada sopera de pebre vermell dolç
5 grans d’all
1 branca de farigola
2 pastilles de brou concentrat de pollastre
50 ml d’oli d’oliva
200 gr. de pa del dia anterior
PREPARACIÓ
Posarem l’oli a escalfar, i quan és calent hi tirem
els alls trinxats i apartem del foc, es couran amb l’escalfor de l’oli però no
es cremaran, deixem 2 minuts. Tot seguit, tornarem a posar al foc i hi tirem el pebre,
dos tombs i l’aigua amb les pastilles de brou, remenem ben remenat i tirem la
branca de farigola. Deixarem que bulli uns 10 minuts i traurem del foc, afegim
el pa tallat molt fi i tapem l’olla. Deixem reposar un 10 minuts i ja es pot
servir.
és ben bo, a casa els iaios era el sopar perfecte. Una abraçada i bona setmana!
ResponEliminaEm quedo amb l'opció amb ou!!!! Quina sopa més bona!
ResponEliminaSopeta! bona bona , sana i amb ou plena de proteines. Amb aquestes sopes molts nens i nenes ens hem fet grans.
ResponEliminaHola noies!!!!
ResponEliminaDoncs si!, aquesta sopeta ens porta pel que veig records a totes, oi?... Amb els avis! ;)
Mmmm... jo ho recordo també amb ou ratlla... que bona era!!!!
Petonets
M'encanta a mi també em porta molts i molts records..... :)
ResponEliminaboníssima i reconfortant
Petons