De tant en quan ens podem permetre algun capritxet per sopar, oi?.. No us passa que per sopar esteu encasellats amb el mateix?, aquest “panini casolà” és fàcil de fer i boníssim!!! I a part que podem fer-lo amb mil ingredients diferents
Qui
li fa un lleig a un àpat tant suculent..... Mmmmm...
INGREDIENTS
1 baguette
2 tomàquets
Xampinyons
Olives
Formatge parmesà
Oli d’oliva
ceba
PREPARACIÓ
Primer de tot courem la ceba en una paella amb un
rajolí d’oli fins que dauri, mentrestant partirem la baguette per la meitat i
hi farem el llit, posant el tomàquet a rodanxes (també podem untar-lo de
tomàquet triturat), damunt la ceba ja cuita, els xampinyons tallats a làmines,
olives trossejades i diferents formatges, decorarem amb unes olives i tot
seguit ho posarem al forn, courem durant 5 minuts i seguidament gratinarem uns
minuts més.
De quan en quan i no tant de quan en quan no?'?? Doncs sí, és una recepta que va molt bé quan t'apeteix alguna cosa així ràpida. Petons!
ResponEliminaAissss!! Que bó aquest panini.. es veu cruixent i saboros... ummmm!
ResponEliminaBesets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
M'encanten els paninis casolans! Aquest té que estar deliciós! petons
ResponEliminaGràcies noies!!!! :)
ResponEliminaPetonets
Els paninis són genials, es poden fer amb qualsevol cosa que tinguis per la nevera i a més estan boníssims!!
ResponEliminaAixò es pels dissaptes, un sopar especial.
ResponEliminaAquests paninis pinten deliciosos!!! Un sopar informal genial!
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris,
ResponEliminaDoncs si, com bé dieu, amb qualsevol cosa de la nevera... i demés informal!!! :)
Petonets
Encantada de conèixer el teu bloc! quina bona pinta té tot, et felicito. Amb el teu permís et afegeixo als meus favorits.
ResponEliminaUna abraçada.