Una coca ben bona i que es fa en un moment,
encara que tot el farcit es bàsicament verdura, als que de" verdura ni
parlar-ne", els hi va agradar molt, i amb la pasta de full queda molt
lleugera.
Ara a l'estiu sempre penso en quelcom en que
acompanyar l' amanida per sopar que a casa nostra no falta en tot l'any.
INGREDIENTS
1 base de pasta de full
1 pebrot
1 albergínia
2 cebes
pinyons
formatge de cabra
orenga
2 tomàquets
1 ou
PREPARACIÓ
Una de les cebes la caramel·litzem a foc lent amb
una cullerada de mel i una de salsa de soja al final i hi afegim uns pinyons.
El pebrot, l’albergínia, i la l’altra ceba els
tallarem a rodanxes, els salem i les passem uns moments per la planxa, i ho reservem.
Estirem la pasta de full i pintem el fons amb rovell d’ou, posem la ceba
caramel·litzada, a sobre les verdures i el tomàquet, el formatge fet a daus i
espolsem amb orenga.
Ho posarem al forn que tindrem escalfat a 200º uns 20
minuts.
Es veu molt bona i amb pasta de full...normalment aquestes coques les he fet amb pasta com de pizza....ho probare amb la que tu proposes...
ResponEliminapetons
Una combinació deliciosa d'ingredients. I unes fotos molt boniques!! Quina gana... petons
ResponEliminauna combinacio de luxe
ResponEliminaA mi m'encanten aquest tipus de coques. Són molt agraides, es poden preparar de gairebé tot i com bé dius als que són de "no verdura" també els agraden.
ResponEliminaPtns
MAi es pot dir que no a una coca de verdures, són tan bones!!!! ;)
ResponEliminaUna coca amb una combinació molt bona, verduretes Ummm
ResponEliminaPetons