17 de set. 2012

COCA DE VERDURES





Una coca ben bona i que es fa en un moment, encara que tot el farcit es bàsicament verdura, als que de" verdura ni parlar-ne", els hi va agradar molt, i amb la pasta de full queda molt lleugera.
Ara a l'estiu sempre penso en quelcom en que acompanyar l' amanida per sopar que a casa nostra no falta en tot l'any.


INGREDIENTS

1 base de pasta de full
1 pebrot
1 albergínia
2 cebes
pinyons
formatge de cabra
orenga
2 tomàquets
1 ou 


PREPARACIÓ

Una de les cebes la caramel·litzem a foc lent amb una cullerada de mel i una de salsa de soja al final i hi afegim uns pinyons.
El pebrot, l’albergínia, i la l’altra ceba els tallarem a rodanxes, els salem i les passem uns moments per la planxa, i ho reservem.



Estirem la pasta de full i pintem el fons amb rovell d’ou, posem la ceba caramel·litzada, a sobre les verdures i el tomàquet, el formatge fet a daus i espolsem amb orenga.
Ho posarem al forn que tindrem escalfat a 200º uns 20 minuts. 





6 comentaris:

  1. Es veu molt bona i amb pasta de full...normalment aquestes coques les he fet amb pasta com de pizza....ho probare amb la que tu proposes...
    petons

    ResponElimina
  2. Una combinació deliciosa d'ingredients. I unes fotos molt boniques!! Quina gana... petons

    ResponElimina
  3. A mi m'encanten aquest tipus de coques. Són molt agraides, es poden preparar de gairebé tot i com bé dius als que són de "no verdura" també els agraden.
    Ptns

    ResponElimina
  4. MAi es pot dir que no a una coca de verdures, són tan bones!!!! ;)

    ResponElimina
  5. Una coca amb una combinació molt bona, verduretes Ummm
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!