per la iaia Montse
4 fulles llorer
6 peus porc
ametlles torrades
1 ceba grossa
tomàquet natural
timó, sal i pebre
Picada:
ametlles
2 galetes torrades
2 grans d'all
conyac
ametlles
2 galetes torrades
2 grans d'all
conyac
PREPARACIÓ
Es fan bullir els peus de porc 45 m. a l’olla de pressió vella (a les noves amb 30 m.) amb 2 fulles de llorer i sal. S’escorren els peus i es reserva 1 got d'aigua del bullit.
En una cassola de terra es fa un sofregit ben generós de ceba i tomàquet triturat natural, s’incorporen 2 fulles de llorer, timó i s’hi fiquen els peus de porc ja bullits i escorreguts, es deixa bullir durant 5 m. més i després s’hi tira el vas d’aigua del bullit que ja tenim reservat i les patates tallades a daus i fregides prèviament. Es deixa bullir (fins que les patates siguin toves).
Mentrestant es fa la picada amb ametlles, galetes torrades, 2 grans d’alls i un bon raig de conyac, i quan les patates son toves, es tira la picada a la cassola i s’hi fica pebre i es rectifica de sal i es deixa 10 m. més a foc molt lent.
Les he fet i m'han sortit "RIQUÍSSIMES DE LA MUERTE"
ResponEliminaM'alegro que t'hagin sortit bé!!!.
ResponEliminaGràcies