Pàgines

27 d’oct. 2010

PIT DE GALL D'INDI FARCIT (THERMOMIX)

Per Anna G.



INGREDIENTS (6 persones)

 
Pits de gall dindi oberts en filets prims (aprox. 900g)
Sal
Pebre
100g de pernil dolç a talls prims.
1 poma, pelada i a talls prims.
140g de formatge tendre a talls prims
70g de prunes seques (sense pinyol)
50g de nous
150g de bacon

Per la ceba caramel·litzada:
   700g de ceba
   70g de mantega  
   30g d’oli d’oliva
   1 culleradeta de sal
   30g de caramel líquid
   1 polsim de pebre


PREPARACIÓ

Preparar els pits de gall d’indi: netejar, assecar bé i salpebrar.

Estirar els pits de gall dindi sobre una superfície plana. Anar posant el pernil dolç, el formatge, la poma i les nous.

Enrotllar com si fos un braç de gitano i col·locar les prunes seques a la part del tancament. Després, embolicar tot el rotllo amb els talls de bacon.

Embolicar-ho tot amb film transparent, apretant molt bé. Després, col·locar-ho al centre del recipient Varoma de la thermomix. Tapar i reservar. (Si el rotllo és molt llarg i no hi cap, tallar en dos parts i embolicar-les per separat amb el film)

Pelar i tallar la ceba a quarts i posar-la al vas de la Thermomix. Trossejar la ceba durant 3 segons a velocitat 4.

Incorporar al vas la mantega i l’oli. Tapar el vas i col·locar el recipient Varoma, amb el tall, a la seva posició. Programar 30 minuts / temperatura Varoma / gir a l’esquerra / velocitat cuchara.

Quan acabi el temps programat, retirar el recipient Varoma i reservar amb el rotllo de gall dindi al interior.

Afegir al vas la sal, el caramel líquid i el pebre. Programar 3 minuts / temperatura 100º / velocitat 1. Guardem la ceba caramel·litzada en un bol.

Retirem el film transparent del rotllo de gall dindi i el tallem a rodanxes.

Finalment, ja podem emplatar. Col·loquem dos o tres talls al plat acompanyats de la ceba caramel·litzada.

(Recepta treta del Llibre:   Imprescindible Thermomix TM31 - 2a edició. Desembre 2009)





1 comentari:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!