tag:blogger.com,1999:blog-1095095960574022451.post6634969546562177191..comments2023-10-26T17:20:48.333+02:00Comments on Tast de Cuina: FRICANDÓ AMB PRUNES I XAMPINYONSAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/06503040907985566889noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1095095960574022451.post-80551357997590710602011-05-26T10:14:47.625+02:002011-05-26T10:14:47.625+02:00Repte superat!!
Doncs trobo que les prunes hi han ...Repte superat!!<br />Doncs trobo que les prunes hi han de doonar un toc molt melós i interessant. Sobretot en la recepta clàssica en contrast ab el gust potent dels moixernons. <br />Una abraçada!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1095095960574022451.post-40738627266673387082011-05-25T21:06:25.618+02:002011-05-25T21:06:25.618+02:00Olá, passei para conhecer seu blog e suas receitas...Olá, passei para conhecer seu blog e suas receitas e adorei suas idéias, tem fotos lindas. Estarei sempre por aqui. Um abraço, Marta.Marta Benicáhttps://www.blogger.com/profile/09577878487573418693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1095095960574022451.post-22303744599502723362011-05-23T23:33:53.600+02:002011-05-23T23:33:53.600+02:00Amb prunes no ho he tastat, peró m'encanta la ...Amb prunes no ho he tastat, peró m'encanta la proposta. <br />Petons, <br />EstherLILEhttps://www.blogger.com/profile/11136930105251968982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1095095960574022451.post-24150470332197759132011-05-23T17:21:19.015+02:002011-05-23T17:21:19.015+02:00Qué bo es un plat de fricandó, a mi em sembla un à...Qué bo es un plat de fricandó, a mi em sembla un àpat de festa.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1095095960574022451.post-50800116888816448822011-05-23T15:20:47.584+02:002011-05-23T15:20:47.584+02:00El fricandó és d'aquelles receptes que no pass...El fricandó és d'aquelles receptes que no passaran mai de moda, oi? I amb les prunes també ha de quedar molt bo.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1095095960574022451.post-5770777449959237192011-05-23T12:42:40.665+02:002011-05-23T12:42:40.665+02:00Aquest diumenge també en vaig fer, amb carreretes ...Aquest diumenge també en vaig fer, amb carreretes (moixernons secs)A casa ens encanta aquest plat!<br />Bona setmana!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1095095960574022451.post-23495544004623792692011-05-23T12:38:35.091+02:002011-05-23T12:38:35.091+02:00Un plat clàssic de tota la vida i boníssim.Cal vet...Un plat clàssic de tota la vida i boníssim.Cal vetlla per la cuina de sempre.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1095095960574022451.post-54544310258623916212011-05-23T12:25:05.392+02:002011-05-23T12:25:05.392+02:00Que manera más original de cocinar la ternera, enh...Que manera más original de cocinar la ternera, enhorabuena.<br />Saludosquesemaquemaohttps://www.blogger.com/profile/10916543776664111169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1095095960574022451.post-59062076519575843032011-05-23T11:42:48.435+02:002011-05-23T11:42:48.435+02:00Ohhh el fricandó!! que bo que és!!
Petonetss guap...Ohhh el fricandó!! que bo que és!! <br />Petonetss guapa!Ingridhttps://www.blogger.com/profile/13557314719672664884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1095095960574022451.post-48294561762601841552011-05-23T11:07:36.958+02:002011-05-23T11:07:36.958+02:00Vinc amb la barra de pa sota el braç!!!!Vinc amb la barra de pa sota el braç!!!!Anonymousnoreply@blogger.com