24 de jul. 2014

BUNDT CAKE DE IOGURT I CACAU





La paraula BUNDT CAKE  és per la forma que li dona aquet motlle en concret, era una forma que sempre m'havia cridat l'atenció ... no el trobeu molt majestuós?


La elaboració és la senzilla del bescuit de iogurt, però només amb el toc de cacau i la forma.... ens queda un berenar i/o esmorzar boníssim i espectacular!


Amb aquest dolç bundt cake ens acomiadem fins al setembre i així us desitgem un  BON ESTIU I MOLT BONES VACANCES.


Ens retrobem al setembre!!!



INGREDIENTS


1 iogurt natural

una mida de iogurt d'oli

2 mides de iogurt de sucre

3 mides de iogurt de farina

tres ous

1 culleradeta de extracte de vainilla

2 cullerades de cacau en pols




PREPARACIÓ



Escalfem el forn a 180ºC

En un bol hi tirem el iogurt, i agafant com a mida el seu recipient anem barrejant els altres ingredients menys el cacau, quan és tot ben ajuntat, separem la meitat de massa en un altre bol i tot seguit, hi barregem en aquesta el cacau. Seguidament agafem aquest motlle i hi tirem primer la meitat de massa sense cacau i tot seguit, la meitat de la de cacau, continuem així fins acabar les masses. Posem al forn  30 minuts, comprovant i ja tenim berenar!